Veelgestelde Vragen

Wij begrijpen dat er eventueel vragen kunnen zijn omtrent de TEUN app. 

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Het gebruik van de TEUN app is helemaal gratis! Er komen ook geen ophaalkosten of afleverkosten bij. Het is écht allemaal gratis!

Wanneer jouw product licht beschadigd is, dan is dit geen probleem. Kringloopwinkels zijn minder blij met producten die erg beschadigd zijn. 

In drukke periodes kan het voorkomen dat het langer dan twee werkdagen duurt voordat jouw product(en) is/zijn goedgekeurd. Duurt het langer dan een week, neem dan contact met ons op. De contactgegevens vind je onder het kopje ‘Contact’.

Geen paniek! Als je nog ingelogd bent in de app, log dan eerst uit. Dit doe je door naar ‘Overzicht’ te gaan en vervolgens rechtsboven op het poppetje te drukken. Druk vervolgens op de rode knop ‘Uitloggen’. Was je al uitgelogd op de app, dan ben je voor nu goed bezig.

De tweede stap is om in de app te klikken op het zwarte knopje ‘Inloggen’. Klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul vervolgens je e-mailadres in en je ontvangt in de mail de vervolgstappen over hoe jij je wachtwoord opnieuw kan instellen.

Natuurlijk kan dit! Ga in de app naar ‘Overzicht’ en klik rechtsboven op het poppetje. Nu kan jij je e-mail wijzigen door op de grote groene knop ‘Email veranderen’ te drukken. Vul je goede e-mailadres in en klik op ‘Opslaan’. Zo simpel is het!

Dat kan! Voeg je eerste foto toe en klik vervolgens op het groene plusje! Je kunt nu meerdere foto’s per product toevoegen. Handig hè?

Je kunt een opmerking toevoegen. Zodra je jouw eerste foto hebt toegevoegd, verschijnt er een tekstvakje waar je een opmerking in kunt schrijven. Je kan hier vertellen wat jouw product precies is, maar ook of het bijvoorbeeld kapot is. 

Het is mogelijk om de producten met een rode omlijning te verwijderen uit de app. Druk hiervoor op het prullenbakje. Daarmee houden we het overzichtelijk. 

Leuk dat je hiernaar vraagt! Wij hebben veel onderzoek gedaan en we kunnen jou met een gerust hart vertellen dat wanneer jij 1 product geeft aan de kringloopwinkel, dat je veel kilogram aan CO2 bespaard.

Een aantal voorbeelden:
Wanneer jij één eettafel aan de kringloopwinkel geeft, bespaart dit 24,77 kg CO2!
Wanneer jij er ook nog voor kiest om een bank en een kast te geven, bespaart dit zelfs 146,17 kg aan CO2!

Kortom, elk product wat jij aan de kringloopwinkel geeft, zorgt voor een grote besparing aan CO2 in de lucht.

Jij zorgt dat je op een positieve manier bijdraagt aan het milieu én dat jouw producten bij de mensen terecht komen die dit nodig hebben.

De kringloopwinkels zijn blij met allerlei soorten producten! Als jouw product niet kapot is, dan raden wij jou aan het aan de TEUN app toe te voegen. Nooit geschoten is namelijk altijd mis!
Bekijk hier enkele voorbeelden van donaties.

Als jij tips of opmerkingen? Aarzel niet en stuur ons een berichtje! Het makkelijkst is om ons een appje te sturen naar 06-30824576 of stuur een mailtje naar teun@teunapp.nl.
Al onze contactgegevens kan je vinden onder het kopje ‘Contact’.

WhatsApp openen
1
💬Hulp nodig?
Hallo👋, kan TEUN jou ergens mee helpen?