Voordelen van TEUN voor jou op een rij

Gemak

De TEUN app maakt het supermakkelijk om van je oude spullen af te komen. Even een paar foto’s maken van je product is al genoeg!

Eenvoudig

Het gebruik van de TEUN-app is snel en simpel. Je meldt aan, wacht en weet supersnel of je spullen herbruikbaar zijn! 

Jouw spullen helpen! 

Door de TEUN app te gebruiken geef je jouw oude spullen een nieuw leven. Hierdoor draag jij een steentje bij aan het milieu en geef je jouw spullen aan mensen die het écht goed kunnen gebruiken.

Veel spullen tegelijk

Indien jouw spullen aantrekkelijk zijn voor een kringloopwinkel, bieden zij vaak aan om deze op te halen bij je thuis. Pure luxe: dat scheelt jou een hoop gesjouw! Wanneer je dan ook nog meerdere producten aanbiedt en deze worden ook geaccepteerd, dan halen zij alles in één keer op! Hiermee kun je dus heel veel spullen tegelijk op laten halen!

Betrouwbare ophaalservice

Als je product wordt geaccepteerd door de kringloopwinkel, komen zij het professioneel ophalen bij jou thuis. Dit scheelt jou gesjouw en tijd én je weet zeker dat het product zonder schade bij de kringloopwinkel aankomt om de volgende gebruiker weer blij te maken!

Meerdere kringloopwinkels

Aan de ‘achterkant’ van Teun kunnen meerdere kringloopwinkels, circulaire ambachtsbedrijven, (sociale) werkplaatsen, en hergebruikers meedoen om spullen te hergebruiken. Jouw spullen worden steeds eerst zo hoogwaardig mogelijk aangeboden. Als een eerste winkel er niets mee kan, kun jij ervoor kiezen dat het ook worden aangeboden aan de volgende, net zo lang tot de beste gebruiker gevonden is. Zo worden jouw spullen altijd zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt, met de maximale voordelen voor het milieu!        

Weggooien met goed gevoel

Als je product wordt afgekeurd door de kringloopwinkel, zal je deze naar de milieustraat moeten brengen voor minder hoogwaardige recycling of zelfs verbranding. Dit weggooien kun je dan wel doen met het gevoel dat je alles geprobeerd hebt om dit product een nieuw leven te geven!

WhatsApp openen
1
💬Hulp nodig?
Hallo👋, kan TEUN jou ergens mee helpen?